🔴 2023 ELSŐ ÚJ RAGE TERMÉKEI 🔴

Mindig hozunk Nektek valami újdonságot!😎 Készültünk pár új cuccal, amiknek szorítanod kell egy kis helyet a ruhás szekrényedben és a pergetőtáskádban😉🎣

Ha szeretsz ragadozóhalakra horgászni, akkor a Fox Rage TV a megfelelő választás számodra! Csatornánk betekintést nyújt a csuka horgászatától kezdve a sügéren és süllőn át, a harcsa, balin és domolykó horgászatába is! Az itthoni legtapasztaltabb pergető horgászok lesznek segítségedre, hogy megszerezd a megfelelő tudást, miközben jól szórakozol! Kucsák Laci, Szarvas Zoltán és Szabó Szabolcs a lehető legtöbb tudást igyekeznek Neked átadni a filmeken keresztül!
A Fox Rage videókban továbbá bemutatjuk a legújabb ragadozóhalas termékeinket, mint a csalik, botok, orsók, fonott zsinórok és kiegészítők az almárkáinkon keresztül: Fox Rage, Fox Rage Cat, Lew’s, Strike King és Fox Rage Predator. Valamit kínálunk minden ragadozóhalas horgász számára! Videóink segíthetnek a kezdő pergetők számára elsajátítani az alapokat, mint például a drop shot és jig technikát vagy kiválasztani a megfelelő csalit az adott helyhez, de a már haladók számára is nyújtunk segítséget, hogy a horgászatukat még magasabb szinten művelhessék!
Az állandóan feltöltött új műcsalis és ragadozóhalas videókkal nem csak az a célunk, hogy még több halat foghass, hanem, hogy még többet hozhass ki a horgászatodból!

www.foxrage.com/hu/
https://www.instagram.com/fox_rage_hu/
https://www.facebook.com/FoxIntHU

Leave a Reply