Csúzli QUIZ – Feeder és rakós botos horgászat – Karácsonyi különkiadás

Egy egyszerű képlettel könnyen jellemezhető a csúzli QUIZ kifejezés: KÉRDÉS – ROSSZ VÁLASZ = HÁTBALÖVÉS🤣 Te hány kérdésre tudnád jól a választ?😅 Arra gondoltunk év végére hoznánk Nektek egy könnyed hangvételű, szórakoztató filmet, hogy lezárjuk ezt a sűrű évet😎 Jó szórakozást a videóhoz!🐟
.
.
Dobj egy LIKE-ot a Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/FishMatrixMagyar
.
Kövess minket Instagram-on: https://www.instagram.com/matrix_fishing_hungary/
.
.
A Fox Matrix Magyarországi YouTube csatornája a megfelelő oldal számodra, ha sokszínű filmeket szeretnél nézni a könnyűszerelékes horgászatról legyen szó method, rakós, feeder módszerről! Az oktatófilmeken keresztül a pihentető és szórakoztató videókon át mindent megtalálsz nálunk! Ezen a csatornán a segítségedre lesznek az itthoni legtapasztaltabb és legismertebb könnyűszerelékes horgászok! Polyák Csaba, Siroki Dávid és Gógán Dominik a lehető legtöbb tudást igyekeznek Nektek átadni videóinkon keresztül! Az egész magyarországi Fox Matrix csapat célja, hogy segítsünk Téged abban, hogy a megfelelő tudást megszerezd mint horgász, amellett szórakoztassunk és inspiráljunk!
.
Reméljük élvezitek a filmeket amiket elsősorban Nektek készítünk! Ha így van, akkor iratkozz fel itt a csatornánkra, like-olj és kommentelj!

Leave a Reply