] FODBALL [ E03 – Az álmok valóra válnak | SZOBOSZLAI DOMINIK

Mikor Séfivel először kezdtünk el beszélgetni a Fodball alapötletéről, elsődleges célként egy minél különlegesebb interjú elkészítését tűztük ki, természetesen Dominikkal. Mivel ők ketten nagyon jó barátok, így Andris tudta, hogy ez nem lesz egyszerű feladat – Domi igazi profi, tehát nem kedveli, ha megszakítják a napi életritmusát mindenféle “újságírói” kérdésekkel. Szóval rendesen ráparáztunk, izgultunk, izzadtunk és nem kicsit voltunk zavarban, mikor az otthonában fogadott minket a Merseyside derbi után.

Mindezek ellenére sokkal többet kaptunk, mint egy szimpla interjú (főként, hogy ez egy külön szakma, mi pedig nem ebben vagyunk erősek). Ez inkább egy remek hangulatú beszélgetés lett a világ egyik legjobb középpályásával. Mivel direkt kerültük a kattintásvadász bulvártémákat, így aztán Dominik kedvére mesélhetett a játékának elemeiről, a Liverpoolba való beilleszkedéséről és az idáig tartó útról, a különböző edzésmódszerekről, az apai szigorról, de még a focisták esetében ritkán taglalt magányról is.

Szóval audencián voltunk a Prófétánál, és jelesre vizsgáztunk. Ezt ő mondta, mert erről is megkérdeztük. Fogadjátok olyan szeretettel és odafigyeléssel, amilyennel készült! És mi köszönjük a lehetőséget! 🙏❤️

🔗 Felületek, ahol követheted a Fodballt:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/fodballhu
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fodball_hu/
TIKTOK: https://www.tiktok.com/@fodballhu

⚽️✈️ Műsorunk főszponzora a FociTour: https://www.focitour.hu/

📸 A fotósunkat Dávidnak hívják: https://www.instagram.com/atothdavid/

🎨 A borítót Szücsinek köszönjük: https://www.instagram.com/zucgraphics/

🎵 Featured music:

MOOSE DAWA – Bravo
https://instagram.com/moosedawa

#szoboszlai #liverpool #fodball #premierleague #EPL #england

Leave a Reply