Rosamunde Pilcher Angol bor (2011)teljes film magyarul

Rosamunde Pilcher Angol bor
Hannah Powell, egy becsvágyó borász, aki már hosszú ideje Franciaországban élt, megkapja élete nagy esélyét, szülőföldje, Dél-Anglia egyik szőlészetét vezetheti. Persze a Benson Valley Winery cégvezetésen osztoznia kell, Jonathan Benson-nal, a tulajdonos hölgy, lady Kate unokaöccsével, Kate ugyanis az örökösét ilyen módon szeretné kissé fegyelemre szoktatni. Két egészen eltérő jellem találkozása, akiknek mégis össze kell fogniuk, ha eredményt akarnak.

Nem csupán a szőlőbirtok gondját kell megoldaniuk, ugyanis mindkettőjüket utoléri a múltjuk. Hannah 17 évvel ezelőtt menekülésszerűen hagyta el Cornwallt, amikor egész fiatalon az akkori főnökétől akarata ellenére teherbe esett. A gyermeket átadta Jessie Watson-nak, a főnöke feleségének, a nőnek ugyanis nem lehetett gyereke.

Jonathan, egy szenvedélyes autóversenyző és a nagynénje tudta nélkül úszik az adósságban. Az örökségét titokban odaígérte lady Kate konkurensének, Nick Stevens-nek, egy helyi borkereskedő szövetkezet vezetőjének. Steven veszélyben látja a tervei megvalósulását, és követeli Jonathan-tól, hogy mielőbb szabaduljon meg az új borásztól. Jonathan megígéri ezt, de ezáltal még komplikáltabbá válik az élet számára. Beleszeret Hannah-ba, és a nő is egyre inkább vonzódik a férfihez.

Leave a Comment