[TOP 10] FURCSA JAPÁN DOLOG ✔ Amiről Még Nem Hallottál [MAGYAR TOP 10]

[TOP 10] FURCSA JAPÁN DOLOG ✔ Amiről Még Nem Hallottál [MAGYAR TOP 10]
▶IRATKOZZ FEL ITT▶▶▶ https://goo.gl/JYlg92 ◀◀◀
▶MÉG TÖBB TOP 10 VIDEÓ ITT▶▶▶ https://goo.gl/aWhb0c ◀◀◀

1 Kaka Múzeum

Tokióban létezik egy múzeum aminek a témája a kaki. Ebben az érdekes és egyben gusztustalan japán múzeumban már rögtön a bejáratnál vehetsz magadnak egy kaka sapkát, hogy ebben nézhesd végig a hatalmas kaka és vécégyűjteményt. A múzeumban találkozhatsz egy hatalmas gőzölgő és szagos kakának öltözött emberrel is, aki a disneylandi mickey egérhez hasonlóan szórakoztatja a látogatókat. Még egy játszóteret is elhelyeztek ebben az épületben, ahol a gyerekek egy hatalmas vécébe épített csúszdán csúszhatnak le. Tehát nem elég hogy egy kaka múzeumban vagy, de még konkrétan ürüléket is csinálnak belőled, hogy te is átélhesd azt, hogy milyen lehet egy jó nagy darab sz@rnak lenni.

2 Vécé papucs

A Japán kultúra nagy hangsúlyt fektet a személyes higiéniára és tisztaságra. Az emberek itt különbséget tesznek a tiszta és a koszos helyek között, és például cipővel nem lépnek be a lakásba, mivel ez egy tiszta hely számukra, míg a lakásukon kívül lévő helyek koszosnak vannak titulálva.
A japánok a vécét és a fürdőszobát tartják a legkoszosabb helynek, és pontosan ezért használnak úgynevezett vécépapucsot, ami kifejezetten arra a célra lett kitalálva, hogy az innen származó kosz ne kerülhessen át a lakás többi tisztának tartott részére.

3 Érdekes ízű édességek

Japán jól ismert az eléggé bizarr étkezési szokásairól és ételeiről. Az egyik ilyen étel japánban a fagylalt.
Számunkra az a megszokott, hogy ha fagylaltot szeretnénk, akkor veszünk csokifagyit, vagy vaníliafagyit, vagy valami normális gyümölcsös ízesítésű fagylaltot. De japánban ez is másképp van.
Az ízek felhozatala nem igazán hasonlít a nálunk jól megszokott fagylaltok ízvilágához.
Egy fagyizóban lehet kapni rák, pörkölt, csirke, vagy akár sör ízű fagyit is.

4 Automaták

Nálunk jól megszokottak az italautomaták, vagy kávéautomaták, vagy azok amiből csokit, vagy csipszet vehetsz, de japánban ennél sokkal több a lehetőséged. Itt vehetsz magadnak automatákból gyors-ételeket, rizst, salátákat, csapolt sört, virágokat, elemeket és még akár újságot is.

5 Fánk Fej

A mai világunkban a tetoválások , piercingek megszokott és elfogadott dolgok, de a japánok itt nem álltak meg. A bagel fej eljárás eredetileg Kanadából ered, de ez manapság sokkal elterjedtebb japánban. A homlokon létrehozott dudort és horpadást sóoldat befecskendezésével hozzák létre. A bagel fej eljárás kifejezetten a fiatalok körében elterjedt, akik bevallása szerint az eljárás nem túl kellemes. A Dudor körülbelül 16 órán keresztül marad látható és a sóoldat felszívódása után eltűnik.

6 Mr Kanso
Magyarországon konzerves ételeket általában akkor eszünk, amikor nincs időnk a főzésre. Mr kanso egy híres japán étterem, ahol kifejezetten konzerves ételek szolgálnak fel. Ezekben az éttermekben étlap nincsen és a vendégek saját maguk választják ki a kívánt ételt a polcokról, amit ezek után az alkalmazottak kibontanak és tálalnak a vendégek számára.

7 Ganguro

A ganguro egy japán stílusirányzat ami kifejezetten az élénk színekre és éles kontrasztokra fekteti a hangsúlyt. A stílus alapelemei a barna bor, a platinaszőkére, vagy rózsaszínre festett haj, a fehérre kent száj és szemhéj, valamint az arcra ragasztott matricák. Ez a stílus 1990-ben terjedt el és a millenniumfordulóra érte el a legnagyobb népszerűséget a fiatalok körében. A stílus élesen szembemegy a hagyományos japán szépségideállal, amelynek koncepciója a fehér bor, fekete haj és természetes tónusú arcfestés

8 Félelmetes Robotok

Japánban gyártják a világ legfejlettebb és egyben legélethűbb robotjait. Japán fejlesztők alkották meg a cb kettes robotot, ami úgy néz ki és úgy is viselkedik, mint egy igazi baba. A robot képes a feje és a szeme mozgatására és képes új feladatok és mozdulatok megtanulására is.

9 arctakaró csomagolás

ebbe a papírba a japánok legfőképpen ételek csomagolnak és általában egy női fej also része van ezekre nyomtatva. ezt azért hozták létre a japánok, mivel japánban a nőknek csak kis adagnyi ételt szabad egyszerre megrágniuk. Ugyebár ez néhány ételnél lehetséges, de például egy hatalmas hamburger elfogyasztásánál már eléggé elképzelhetetlen. a nők hatalmasra nyitott szája egy egy harapásnál a japán férfiak számára felháborító és egyben lelombozó látvány, de a csomagolás használatával az egyetlen dolog amit a férfiak látnak az egy női fej also része.

10 bizarr gyorsétterem

Magyarországon egy gyorsétteremben a pultnál megrendeled az ételt amit ezután az asztalodhoz viszel és elfogyasztasz. Néhány japán gyorsétteremben ez is kicsit másképp van. egy bizonyos japán gyorsétteremben a vendégeket két gyönyörű a pulton ülő hölgy fogadja széttárt lábakkal. Az étlap amiről rendelni lehet egészen pontosan a lányok átlátszó bugyijai elé vannak lerakva. Ennek az étteremnek hatalmas sikere és forgalma van a férfiak körében.

Vélemény, hozzászólás?

%d blogger ezt szereti: