Vad jávorszarvas üldözés! | @Polly Pocket Magyar| Új sorozat | Rajzfilmek gyerekeknek

Egy túllépett Polly többet harap le, mint amennyit meg tud rágni, amikor megpróbál segíteni Peanutnak számtalan cupcake készítésében … és közben elveszíti medálját.

💜🌈Kattintson a regisztrációhoz! http://bit.ly/2lCWZ7G

⭐️Polly Pocket Magyar – Új epizódok: https://bit.ly/2wUO2io

⭐️Polly Pocket Magyar🎃💜Halloween epizódok: https://bit.ly/2Cze8uT

⭐️🌈💜Polly Pocket Magyar🌈💜https://bit.ly/2JguEBH

⭐️Polly Pocket Magyar 🌈💜ÚJ epizódok! https://bit.ly/2RbxwT3

Csatlakozz Polly Pocket a végső kaland! Polly magabiztos, hűvös, barátságos, optimista, kalandvágyó, leleményes és hűséges. Loves szórakozás, kaland, és ami a legfontosabb, a barátok. Polly Pocket is sok hobbi, mint a görkorcsolya, snowboard, vásárlás, zenélés és az éneklés!

⭐️Polly Pocket egy okos és kíváncsi feltaláló, aki mindig a kalandozásra törekszik! Amikor nagymamájából mágikus medálot örököl, Polly rájön, hogy zsebméretre zsugorodik, és a világ nagyobb, mint valaha.

⭐️Lila Polly Pocket egyik legjobb barátja és igény szerint divat stylistja. A divat iránti szenvedélyének köszönhetően Lila mindig rendelkezik a megfelelő tartozékkal, amikor apró kalandjaik divatjavítást tesznek szükségessé!

⭐️Shani rendkívül óvatos természete és Polly szerelme a kalandért, ezek a két legjobb barátaik kiegyenlítik egymást! Polly arra ösztönzi Shani-t, hogy kalandosabb legyen, míg Shani figyelemfelkeltő intelligenciája megőrzi a kalandjait, hogy teljesen meghiúsuljon!

⭐️Nicolas szeret összpontosítani a furcsa és titokzatos, ami végül vezet Polly és a medálját! Miután Polly megmutatta neki a jó érzést, amit a lockettvel lehet megtenni, Nicolas csatlakozik Polly csapatához, és teszi a Pocket ígéretét, hogy megtartsa Polly titkát.

Leave a Reply