Várnak ​rád a hegyek 1/2 Hangoskönyv

Várnak ​rád a hegyek 1/2 Hangoskönyv
Hangoskönyvek a gépi felolvasástól a művészi előadásig széles körben .
Hangoskönyvek, rádiójátékok, hangjátékok. Fantasy, sci-fi, bűnügyi, kaland, romantikus, horror és humoros történetek, regények, novellák, elbeszélések mindenkinek .
Minden egyéb itt : https://www.delnyugatkronika.hu/

Danielle Steel :
Várnak ​rád a hegyek
Felolvassa : Korompai Vali

Három ​egykori iskolástárs készülődik a wyomingi hegyek közé, közös vakációra. Látszólag tenyerén hordozza őket az élet. Mary Stuart eszményi anya és háziasszony, gazdag és híres ügyvéd felesége. Zoe nagyszerű orvosnő, Tanya pedig világsztár énekesnő. Igazából azonban valamennyien szerencsétlenek. Mary Stuart öngyilkos fiát és tönkrement házasságát gyászolja. Zoe egyik betege kezelése közben saját magát fertőzi meg AIDS-szel, és éppen a halálos betegség árnyékában találkozik a férfival, aki méltó társa lehetett volna. Tanya ismét válik, mert harmadik férje is hitványnak bizonyult. A fenséges wyomingi környezet, a csodálatos hegyek és egymás iránti szeretetük segíti ki őket magánéletük zsákutcájából. Mary Stuart itt gyógyul ki végleg a lelkiismeret-furdalásból. Most már át tudja törni a falat – amellyel fia halála óta lelkibeteg férje elsáncolja magát a világtól – hogy közös erővel megmentsék a házasságukat. Zoe belátja, hogy nem akkor lesz hős, ha lemond a késve megtalált szerelemről, hanem ha elfogadja. Tanya szintén itt találkozik össze azzal a férfival, aki elég bátor és erős, hogy ne csak a sztár, a legenda kelljen neki, hanem az esendő asszony is.

Ha értesülni szeretnél az új feltöltésekről , akkor kérlek iratkozz fel a csatornára és a feliratkozás gomb mellett megjelenő kis harangra kattintva jelöld be az ” összes ” opciót , így nem maradsz le semmiről.

Legyen szép napod !
Üdvözlettel : Krónika

#Hangoskönyv #Rádiójáték #Hangjáték #Rádiószínház #Színház #Regény #Novella
#Fantasy #Scyfi #Krimi #Kaland #Dráma #Romantikus és #Ismeretterjesztő #Könyvek
Nézd meg ezt is ! A YouTube friss tartalmai a témában : https://www.youtube.com/results?search_query=hangosk%C3%B6nyv&sp=EgIIBA%253D%253D

Leave a Reply